sunnuntaina, tammikuuta 16, 2005

Matkan jälkeen

Newarkissa jälleen. Kävellessäni asemalta nukkumolle näin mahtavan paidan, joka julisti: "Newark - The Brick City" (Täh?). Olisin ostanut jos hoppareilla olisi ollut muitakin kokoja kuin XXXXL, vaan maassa maan tavalla.

Mahtavan matkan jälkeen masentaa palata harmaaseen ja kylmään. Vaikka olen yhä mualimalla, olo on kuin palaisi tylsään arkeen. Myös hyvän kaverin katoaminen takaisin europellejen piiriin kismittää.

Onneksi otin kevääksi vain kolme koulukurssia niin luultavasti ehdin puuhailla jotain muutakin. Helmikuuksi on ainakin luvassa ilmainen valkovesimelonta -kurssi jolle aion osallistua. Toivottavasti kurssi ei kaadu osallistujien puutteeseen. Uima-altaassa kanootin kanssa mesominen kuulostaa tarpeeksi sekopäiseltä ollakseen kiinnostavaa. Ja kenties joskus taitoja pääsee testaamaan myös oikeaan koskenkoukeroon.

Huomenna alan siirtämään tietoja päiväkirjastani nettilokiin muidenkin luettavaksi. Kaikki kuvat eivät ole vielä hallussani, joten muutaman ensimmäisen raportin jälkeen saattaa tulla kasa kuvituksettomia juttuja. Viimeisten päivien retkistä kuvat taas ovat plakkarissa. Puuttuvat visuaalit julkaisen sitten könttänä myöhemmin.

Nyt nukuttaa, 12h kauneusunien jälkeen Itärannikkokin taas luultavasti näyttää kivalta paikalta. -Tiilikaupungista yli ja ulos...