perjantaina, joulukuuta 24, 2004

I was born in Texas and Oklahoma too...

Tänään vietimme reipasta aatonaattoa. Asuntokompleksin kuntosalilla rymistimme juoksumatolla samalla kun katselimme Ihmemiestä ja RealTV:tä omilta näytöiltämme. Sen jälkeen kirmasimme ulos uimaan palmukeitaan keskellä olevaan kuuma-altaaseen, jonka vesi on aina n.50 asteista, kiitos energiaa säästelemättömän lämmitysjärjestelmän.

Tehoaamun jälkeen lähdimme aitoon americcalaiseen tyyliin ostarille. Japanissa suositut kantapäärullalenkkarit ovat saapuneet tännekin. Eli siis rullaluistimen ja peruslenkkarinyhdistelmä. Kun astuu kantapäällä ja nojaa taakse, on käytössä rullaluistimet, muuten käytössä on tavalliset lenkkarit. Tahtoo sellaiset.

Metrolla ja bussilla matkustaminen on Sacramentossa joulun tienoilla ilmaista muutamissa satunnaisissa busseissa, mutta koirankatseinen hämmentynyt euroidiootti pääsee ilmaiseksi lähes aina. "Mene nyt vaan! Hyvää joulua!". Säälittävän näköinen ihminen säästää paljon rahaa.

Huomenna, jouluaattona, lähdemme autolla kohti etelää, määränpäänä San Diego ja Meksiko. Sitä ennen luultavasti pysähdymme Los Angelesissa ja muutamassa Valtatie 1:n motellissa. Auton vuokraus oli tuskainen prosessi, koska virallinen alaikä auton vuokraukseen on täällä 25 vuotta. Alle venttiviitonen joutuu makselemaan muutamia ylimääräisiä maksuja. Kolarivaakutusten ja täysvakuutusten hommaaminen on myös oma lukunsa. Viimein saimme kuitenkin auton vuokrattua saksalaisen autoliiton kautta. Sitten vain polttamaan puoli-ilmaista bensaa ja nauttimaan motellijoulusta merenrannan valtatiellä... Adios!