torstaina, maaliskuuta 10, 2005

Kehitystä?

Tänään oli taas maalauskurssia. Suuri maalaus edistyy erittäin hitaasti. Napsin työstä kuvia niin voin sitten jälkeenpäin kelailla että missä mentiin metsään.

Maalauksen lähdemateriaalina olen käyttänyt Brooklynistä napsimiani kuvia, ohessa muutama. Professori käski saattamaan molemmat maalaukset kevätloman aikana hyvälle mallille vaan eipä taida kohdallani ihan niin mennä. Lähden nimittäin huomenna pohjolaa kiertämään ja olen tavoittamattomissa puolisentoista viikkoa.

Ohjelmassa on ainakin Chicago, Detroit, Niagaran putoukset ja Toronto. Huomenillalla Interpolin ja Q and not U:n keikka Chicagon Aragon Ballroomissa. Lauantaina ajattelin käydä tsekkaamassa Cabaret Metron. Lisäksi Chicagossa on tietysti katsastettava Illinois Institute of Technology, jonne hain vaihtoon ennenkuin päädyin Newarkiin. Kampukselta löytyy mm. Miesin ja Koolhaasin mielenkiintoisia pytinkejä. Ai niin ja Millenium Park täytyy tarkastaa myös...

Pari vaihtarikaveria lähtee lauantaina Floridaan. Chicagossa ja Torontossa on varmasti kyllä hauskaa, mutta myös kylmä. Floridaveijarit olivat alun pitäen menossa Kaliforniaan joten buukkasin lipun mieluummin Tuuliseen Kaupunkiin. Kalifornia oli kyllä hieno mutta toinen kerta parin kuukauden sisään olisi tuntunut jo rahan tuhlaukselta. Lopulta he siis kuitenkin päätyivät lähtemään Floridaan, jonne olisin minäkin saattanut jollei olisi jo ollut tuossa vaiheessa pohjolan lippua taskussa. No pakkaseen siis. Täytyy bilettää sitten vain sisätiloissa.

Raportointi taukoaa nyt siis ainakin kuvien osalta pariksi viikoksi. Tässä kuitenkin vielä Brooklyn- ja maalausmatskua:

Kontit, Harmaja, Viheriä, Kent, Hund

Neon, Torni, Kollaasi, Kerhon ovi, Parkkipaikan portti, Tarroja ja leimoja

Maalaus toisen kerran jälkeen. Hidasta hupia.