perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Ajatusten kevätsiivous

Aloin tänään tekemään erästä pitkään telakalla ollutta arkkitehtuuriprojektia, vieläpä täysin omaehtoisesti. Kyllä, olen varmaankin tullut hulluksi. Sain jykevän idean erääseen julkiseen rakennukseen. Rakennukseen kuuluu muun muassa propagandasali™, egokamari™, leväravintola™, verkkorelaksaatioheinikko™, mobiili graffitiseinä™ sekä skeitti/urbanpuisto. En kerro enempää, suunnitelmat julkistetaan ensi syksynä.

Otin siis vanhan pölyisen projekticd:ni laatikosta ja aloin skissailemaan vanhan projektin päälle uutta ideaani. Täytyy sanoa että vanha projektini oli nyt kuin saippuaa silmilleni. Miten olinkaan voinut suoltaa noin täysin ideatonta kuivaa tylsyyttä? Kuljin monta vuotta koululla zombiena vain siksi etten tiennyt mitä muutakaan olisin tehnyt.

Nyt kun on taas uutta tarmoa, haluan suorittaa arkkariopintoni mahdollisimman nopeasti loppuun kun tulen Suomeen käymään. Tämä oli osasyynä sille että aloitin projektin nyt uudestaan. En halua pölyttyä Hervannassa kauempaa kuin on pakko. Vaikka kuulemma osastollakin uudet tuulet puhaltavat. Ehkä viima on vienyt pölyn mennessään ja tuonut tilalle keijuhilettä.

Projekticdtä selaillessani törmäsin myös kansioon vanhoja autoretraatteja lähes päivälleen vuoden takaa. Kuten joku nokkelinpokkelin on jo ehkä huomannutkin, pidän valokuvaamisesta. Suuri osa kuvistani on varsin egopainotteisia. Paitsi että olen melko itserakas, tykkään myös päiväkirjamaisesti tallentaa maailmaani ja katsella miten sen muuttuminen on vaikuttanut olemukseeni. Katselin synkänpuoleisia kuvia melko nostalgisena. Kuvista kävi ilmi selvä kyllästyminen senhetkiseen elämäntilanteeseni. Aika paljon sitä voi miesi muuttua vuoden aikana.

vm.2004

Nyt kun kevätsiivous on tehty, voin ottaa kesän vastaan. Jee!

Soi: Baz Luhrman - Everybody's Free [To Wear Sunscreen]