torstaina, huhtikuuta 07, 2005

Flanellizombiet

Nyt kun ulkoilman lämpötila alkaa pysyä tuolla 70 F:n tienoilla, kampuksen kaduille ilmestyy taas skandinaavin silmään mielenkiintoista pyjamamuotia.

Tarkoitan siis jengiä joka kulkee koko päivän yliopistolla yöpuku päällä ja tukka sotkuisena. Oikeaoppisen pyjamazombien kuuluu käyttää kivakivaa vaaleaa flanelliyöpukua, pastellivärisiä släbäreitä ja hiusten tulee olla joko oikeasti nukkumisen jäljiltä sotkuiset tai sitten out-of-bed -tökötillä sotketut. Lisäpisteitä noheva kokelas saa tyynypainautumista, kuolanoroista ja hammastahnatahroista. Myös purkka hiuksissa on takuuvarma hitti. Überkuninkaat jättävät kenties myös korvatulpat korviinsa ja tuovat tunnille kirjan sijasta lutuisen tyynyn.

Kyllä tätä muotia, samoin kuin shortsijannuja, näkee tietysti läpi vuoden. Talvella lyhyissä polvihousuissa ja rantajalkineissa nietosten ja viiman keskellä kulkevat ylioppilaat ovat tietysti kyllä melko hupaisa näky. Vasta keväällä ilmiö kuitenkin räjähtää silmille korealaisen vetypommin voimalla. Pahus kun en ottanut mukaani vaaleaa flanellista nallekarhupyjamaani. Olen vaarassa jäädä passé -posseen.

Pelaa: ohGr - Minus (live 2001)