keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2005

Kevätpuut, matkaliput kiitos

Tämän hetken pääprojektini on hommata lentolippu Suomeen. Ei näytä irtoavan alle kilodollarilla, ja niin paljon en aio maksaa. Tarkoitus on tulla kesäkuun puolivälissä Seattlesta Suomeen. Jos ei muuta niin tulen Lontoon, Köpiksen tai Tukholman kautta.

Muuten suunnitelmissa on toukokuun kymmenennen jälkeen kaahata enemmän tai vähemmän kattavasti mantereen läpi. Tampa, St. Petersburg, New Orleans, San Antonio, El Paso, Albuquerque, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite, Santa Cruz, San Francisco, Portland, Seattle. Saa nähdä kuinka monta paikkaa putoaa listasta, kenties melko monta. Lennot ovat täällä kuitenkin kohtuuhintaisia, n. 50 taalan tienoilla, ja Greyhoundilla pääsee 20 tunnin seteissä eteenpäin. Odotettavissa kuuma, tuskainen ja erittäin mielenkiintoinen retki. Vielä kun saan ostettua haulikon, keinutuolin ja ranchin Texasista, vaihtovuoteni on saavttanut täyttymyksensä.

Kevätretkeni suunnittelu vie huomion koulutyöstä. Tänään oli "ryhmätyö"-kirjaesitelmämme ja se meni erittäin hyvin siihen nähden että kokoonnuimme ryhmän kanssa ennen esitelmää kokonaisen yhden kerran. Espanjan kurssille pitää tehdä esitelmä Francosta ensi viikoksi. Torstaina kuuntelen vierailevan Dr. Schettinon tarinaa Etelä-Amerikan nykypäivästä. Torstaiksi pitäisi myös maalailla vielä koko lailla paljon. Sitten vielä 10 sivun kirjaesitelmä. Viikonloppuna Philadelphiaan katsomaan Dalía.
Käykää katsastamassa Jarin värikkäät kuvat
Minä lähden nauttimaan keväästä.